Контакти

Тел.: +359 879 366 768

E-mail: info@alphanet-bg.com
  ОФИС

  Работно време:
  Понеделник – Петък: 9:00 – 18:00ч.
  /обедна почивка: 13:00-14:00ч./
  Събота: 9:30 – 13:00ч.

  гр. Шумен, бул. „Ришки проход“ №24

  Фейсбук страница:


  Call Now Button